Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Mluvíte o "mužské dominanci"? Stěžujte si přírodě. Muži totiž mají mnohem víc testosteronu a tento fakt žádným zákonem nezměníte. Takže i ve složení 50:50 budou muži dominovat (pokud tedy nebudete do zastupitelských orgánů vybírat ženy speciálně testované na mimořásně vysokou hladinu tohoto hormonu).

4 1
možnosti
VH

Počkejte: Jaké zakotvení "ženských práv"? To chcete diskriminovat na základě pohlaví?  Pochopím, že občanských práv - ale ta jsou snad v ústavách evropských států zakotvena. Stejně jako rovnost (mj.) pohlaví. Tak co tam chybí?

3 1
možnosti
Foto

J68a76n65a 11M25a87j77o67v81á

12. 4. 2013 21:08

Tak já nevím, že bychom chtěli rozšířit ještě třeba tenhle článek v listině práv a svobod? Součást ústavy to je, právě sem to patří. Za sebe hlásím, že mi jako ženě "rovnost pohlaví" naprosto vyhovuje a většího kotvení mi netřeba :-).

------

Listina základních práv a svobod, článek 3

(1) Základní práva a svobody se zaručují všem bez rozdílu pohlaví, rasy, barvy pleti, jazyka, víry a náboženství, politického či jiného smýšlení, národního nebo sociálního původu, příslušnosti k národnostní nebo etnické menšině, majetku, rodu nebo jiného postavení.

3 1
možnosti
RK

Někteří lidé svůj život zasvětí tím, že se pokouší vlámat do otevřených dveří. Tahle paní chce pomáhat vám ženám (pochopitelně zištně), ale nejdřív vás musí přesvědčit o tom, že je vám ubližováno.

4 0
možnosti
MP

Proč ženy nežádají rovnoprávnost např.v těžkém průmyslu? Proč nechtějí pracovat jako popelářky,tavičky,hornice...

2 1
možnosti
RH

Rovnoprávnost bude, až se budou gender kšeftem živit muži stejně jako ženy.. :-)

5 1
možnosti
MT

U nás pracuje téměř vyrovnaný počet projektantek a projektantů, převaha asistentek na asistenty se dokonce ani dedá poměrně vyčíslit, takže důvěru ve společnou práci již máme. Nekouká z toho nějaká dotace?

3 1
možnosti
Foto

Já bych jim to dopřál ...pokud jsou přesvědčené, že je to Ústavě, pro mne za mne ...

1 0
možnosti
Foto

I10v28o 50R57i49c19h77t45e63r

12. 4. 2013 19:59

Na jednom takovém sletu se ozvalo: ... kde by byl  muž bez ženy?!

Ze sálu se ozvalo: V ráji, huso!!!

6 2
možnosti
RK

Zkoušela jste se někdy živit prací? Já vím že je to daleko náročnější než genderový audit, mentoring, koučink a jiné blbosti, možná by si ale třeba někdo i cenil toho co děláte a třeba by za to byla i nějaká ta koruna. Rv

8 1
možnosti
  • Počet článků 224
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1701x
Píši o tom, s čím se setkávám, o čem si myslím, že by bylo dobré dobré zveřejnit a mohlo zajímat i ostatní.

Více o mně je na: www.mariehaisova.webnode.cz