Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Všechny tyto žabomyší spory jsou nesmyslné, protože žena a muž se mají doplnovat a ne si konkurovat.

2 0
možnosti
Foto

a podle vás dosavadní stav světa a postavení žen ukazuje a to, že muži tohle chápou?8-ochcete popřít že nebýt feministek je žena stále něco jako podřadný tvor nebo člověk druhé kategorie8-o?

0 0
možnosti

Možná se mýlila věda, možná se mýlí Angeli Saini a věda má pravdu... Kdo je podřadný, je nesmyslné téma (dobré akorát pro islamisty), ale ženy jsou více nemocné, pokud se hodnotí doba strávená na nemocenské, to je statistický fakt, stejně jako je statistický fakt kratší život mužů. Tady není místo pro polemiku. Podle všech možných průzkumů distribuce inteligence je u mužů a žen různá, grafy se liší ale faktem zůstává mnohem vyšší počet velkých osobností mužů než žen

0 1
možnosti

Citace; .

"Liší se ženský mozek od mužského? Jsou muži od přírody promiskuitnější? Je pro kluky přirozenější hrát si s autíčky a pro holky s panenkami?

XMěl Charles Darwin pravdu, když považoval ženy za méně vyvinuté a intelektuálně podřadné? X

Britská vědkyně, novinářka a popularizátorka vědy Angela Saini v knize Od přírody podřadné zkoumá fenomén výzkumů mezipohlavních rozdílů, který od dob Darwina patří mezi nejžhavější témata vědeckého zkoumání. Kniha vyšla ve Velké Británii v roce 2017 a získala cenu Physics World Book of the Year 2017 a druhé místo v žebříčku Goodreads v kategorii věda a výzkum. Časopisy The Spectator, deník The Guardian a mnohé další ji zařadily mezi knihy roku. "

No spis se mylil Darwin.

2 0
možnosti
Foto

to by měla být povinná četba-nemyslím jen váš blog ale obě zmíněné knihy -zejména v České kotlině máme mužů s přehlíživým postojem k ženám dost a konktrétně na místním blogu hned několik-díky moc za tento článek pochybuji že ti kteří by si ho měli přečíst budou mít koule napsat komentář;-)R^

2 0
možnosti

Milá paní.

Historicky jsme byly utváření na strážce doupěte a ochránce doupěte. Na kdo vytváří teplo domova a kdo jej zabezpečuje.

Nyní již ale nebydlíme v jeskyních a na stromech, máme elektřinu. Ženám postupně ubylo starostí o rodinu a mohou se více věnovat seberealizaci. Rodinná pouta se začala uvolňovat.

Já jsem ze staré školy. Je mně 74, 52 roků jsem ženatý. S manželkou se známe více jak 56 let. Za celou tu dobu jsme se hrubě nepohádali, nepadla žádná ostrá slova. Vyrůstal jsem v době. kdy bylo normální, že rodiče vychovali děti a ty jím to ve stáří vraceli. Rozvodů bylo minimum a svobodných matek ještě méně. Čas ale trhnul oponou. Manželství heterosexuálů bude za chvíli nadávka. S přibývajícím počtem studentek různých filozofických a sociologických oboru, dojde k rozkladu společnosti a různé tlupy, které se budou ohánět slovy:

MÁM NÁROK.

1 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS