Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

nesnáším to feministické fňukání a generalizování, jak jsou ty ženy utlačované - dle mého soudu tomu tak není. Co je schopné, prosadí se samo bez ohledu na pohlaví. A k té Vaší poznámce o dosažení kariéry přes postel - je bohužel skutečností, že některé ženy tomuto rychlému způsobu dosažení cíle dávají přednost a nijak si neztěžují. Znám však i opačný příklad. Pro ženy je obecně těžší se prosadit pokud svoji kariéru chtějí skloubit s mateřstvím, ale to je všechno věc rozhodnutí a určení priorit (znám i spoustu mužů, kteří dají přednost času trávenému s rodinou před kariérou a vysokými příjmy).

1 0
možnosti
Foto

Vidím že "silnější a intelintnější" část lidstva "promluvila" ;-) Někteří jsou opravdu "chlapáci" ;-)

0 0
možnosti

Pro muže je žena ženou tehdy, jeli ženou. Pro ženu je muž mužem, je-li mužem. Pro Marxe jsou ženy i muži výrobními jednotkami a nevidí v nich rozdíl.

PS: asi 4% z nás v tom mají trochu maglajz, ale o to je to veselejší.

Příroda si najde cestu. Je-li lidstvu souzeno vyhynout, nechá na MPSV Tominovou a v EK Redingovou (a lidstvo nevyhnutelně zahyne, bude-li mít EK a EU a podobné nesmysly).

Já to nevidím černě. Playboy stále tiskne, porno se točí a o sex je zájem.

0 0
možnosti

bůůůůůůůů to ale zabučelo.

0 0
možnosti

Budete-li o těchto "stereotypech" často fráze opakovat (doporučuje se 99x), pak se dozajista stanou pravdou. Ano, podvědomí funguje.:-)

Pokud bych ten  váš stesk pojal jak se ode mne ( jakožto samce) očekává - primitivně a vulgárně, tak je celý ten "problém" v polohách. Aha...

Myslím, že nazifeminismus už došel pomalu tam, kam problematika diskriminace. Každý, kdo je tím obtěžován volá: "Proboha, tak jim to dejte"! Nikoliv pod tíhou pádných argumentů a přesvědčení, ale pouze z obav, co zase z toho někdo vytvoří za hysterii.

4 0
možnosti

Panebože, kde se ve vás tyhle komplexy berou?! Naštěstí je to problém vaší staré generace a zakomplexovaných dívek, u naší generace se s tím nesetkávám. Díky bohu. :-P

0 0
možnosti
Foto

Základem ,,problému" je pohled ,,způsobem"- kdo je lepší a kdo horší. Samozřejmě v závislosti na tom, která strana tento ,,pohled" předkládá. I v tomto se ,,bohužel" ,,OBĚ" STRANY JAKSI LIŠÍ, ŽE.8-o;-)

0 0
možnosti

společnost můžeš krájet a rozdělovat do nekonečna a k ničemu to nepovede, jen zhorší stávající stav.

0 0
možnosti

Ty seš z tohohle článku vlhká to mi je jasný ;-D

0 1
možnosti

Pokud prokáží  stejnou objektivitu a schopnosti jako mužové, proč ne.

2 1
možnosti

;-D

Vy jste jako vzor jo !   ;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS