Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Jen se zpřehází pořadí plků a nový článek je hotov.Hmm,co naděláme?:-)[>-]

0 0
možnosti
Foto

Čech nadává na všechny kolem. Na vládu, poslance, podnikatele, pumpaře, cikány, taxikáře, číšníky, trhovce, zneužití FVE, dotací. Jen na sebe zapomíná. I soukromá jízda služebním autem je zlodějna. Nákup na vietnamských tržnicích není projev vlastenectví.

1 0
možnosti

Fenomén Babiš.

Všechny vládnoucí strany podvedly své voliče, všechny slouží kmotrům, korupci, protekci, klientelismu. Některá víc, některá míň. Není koho volit. A tak volíme změnu. Jakoukoliv změnu! Babiš je změna, Okamura je změna, lidovci jsou změna. Nevím, proč zelení nejsou změna.

Babiš je podnikatel a může sloužit sám sobě, slyšíme ze všech stran. Jenže zklamání občanů je tak veliké, že jakýkoliv risk stojí za to, jakákoliv naděje na změnu stojí za to... Proto Babiš zvítězil ve volbách. Jistě, i proto, že má peníze. Se sociální demokracií a lidovci sestraví vládu. Snad. A co bude s klasickými stranami?

ODS. Její sebevražedné tendence zastavil Miloš Zeman, že odmítnul jmenovat premiérem Miloslavu Němcovou. Karieristi opouštějí stranu jak krysy potápějící se loď. Ale kmotři zůstávají, naopak se znovu derou k moci. Zachrání stranu Petr Fiala? Uvidíme po sněmu.

TOP 09. Slábnoucí konservativní vedení podložené pragmatickým liberalismem, pár neschopných hrabajících egoistů a pár konzervativních pravičáků. Ale důvěra voličů přes všechny kontroverse trvá. Volíme menší zlo a konzervativní hodnoty garantované tolik pohrdaným, ale i úctyhodným, nositelem. Strana se snad udrží, pokud zvítězí konzervativismus nad klondajkem.

ČSSD. Strana trpí obdobnými neduhy jako ODS a TOP 09 a nyní ji navíc úspěšně štěpí Miloš Zeman. S Babišem a lidovci má sestavit vládu. Pokud jim to povolí Miloš Zeman, který si usurpuje více moci než mu v parlamentním systému patří. Jinak by mne nepřekvapilo, pokud by tato strana ve svém štěpení následovala pravici. Obdobně více než občanům slouží sama sobě. To vše má zachránit Babiš? V politice nezkušený. Bude spasitelem nebo zhoubou? Uvidíme. Zatím musíme mít důvěru! :-)

1 0
možnosti

27. 12. 2013 6:29

Ten tac by stal pravdepodobne stejne. Jenom by ten prodavajici z toho nemel tolik.

0 0
možnosti
  • Počet článků 224
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1701x
Píši o tom, s čím se setkávám, o čem si myslím, že by bylo dobré dobré zveřejnit a mohlo zajímat i ostatní.

Více o mně je na: www.mariehaisova.webnode.cz