Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

to klišé, že pokud muž odejde od rodiny za jinou ženou, vždy za to může ona, používají z 99,9% ženy. připadá mi, že některé manželky berou svého manžela jako nesvéprávné stvoření, které by bez nich nepřežilo, takže když k takové situaci dojde, je manžel chudáček a milenka ta největší potvora. s příběhem bývalého premiéra to nesouvisí, ale viděl jsem případy, kdy chlap sbalil mladou naivní holku, které samozrejmě tvrdil že se rozvede a vždy to skončilo v slzách (jejích). jedna teda naivní nebyla a měla zásadu - od ženatého ruce pryč - ale když to na ni rozbalil, vydržela odolávat pár měsíců a pak raději dala výpověď, protože se do něj zamilovala.

0 0
možnosti

KarmaR^, oni pánové myslí "jinak", je dokázané, že jim stačí půlka mozku;-D

0 0
možnosti
Foto

V53í22t 41J67a45n35š85a

27. 7. 2013 0:42

Chápu a respektuji, že každý člověk má právo na názor. I tato moralistická, prudérní, uzkoprsá a pokrytecká pisatelka. Jak sama sebe vtipně nazývá - aktivistka. Já se domnívám, že vytahovat se a zesměšňovat člověka, který nikdy nic neukradl, že je to vždy jen zbabělost. Nečas nikomu nijak neublížil. Je to inteligentní, bystrý, pracovitý člověk. Když udeřilo Ištvánovo komando, ovce a aktivistky zajásaly, Nečas se sbalil a odešel z politiky a z veřejného života. Pokryteckou morálku pisatelky nechci pitvat. Je to věc pisatelky, čemu věří. Jen jsem chtěl říci, že když je někdo dole, nekopeme do něj. (nehledě na to, že s odstupem pár týdnů všichni vidíme: ,,Nic se nestalo, zapomeňtě". Jen Nečasova vláda je fuč a místo ní Zemanovláda. Co Nečas provedl? Byl nevěrný? Tak to tedy opravdu naší zemi škodil!!!) :-)

0 2
možnosti

Mě Nečase taky není líto a spíše jím pohrdám za zbabělé chování a nečestnost vůči společnosti, která ho v úřadě platí. Nečestnost k jeho rodině je problém jeho rodiny.

---

Nejsem psycholog, ale mám z vás pocit nejistoty. Právě pro potřebu bojovat s muži o své "místo na slunci", kterou s vámi nesdílím. Jsem si vědomá své ceny a toho, co jsem v životě dokázala (nic o kráse a bohatství). Těžko mohu toto sebehodnocení někomu vnutit, ale mohu si ho bezesporu ponechat.

0 1
možnosti
Foto

H59o30n10z40a 87M68a23r31e74k

26. 7. 2013 13:11

Co jste v životě dokázala? To mě zajímá, tak se nestyďte a ven s tím!

0 1
možnosti

A Vám vadí, že tím, co myslíte, že myslí, nemyslí na Vás, že?

0 1
možnosti
Foto

V39í46t 17J61a30n87š52a

27. 7. 2013 0:46

Myslím, že jste udeřil kladívkem na hlavičku. Mnoho věrných žen pranýřuje nevěru. Proč? Nikdo je nikdy nechtěl, nechce a nebude chtít. Neseznámitelné ženy. Trh mužů nemá zájem. Její věrnost je jen z nouze ctnost. Tyto věrné ženy jsou nejkrutější. Jsou totiž zklamané. A tak opatrně, tiše, raději jen mezi námi, ať se to někde nedostane ven...! ;-D

0 1
možnosti

A29l79e32š 88W11o69l42k20e89r

24. 7. 2013 17:22

Ano, Máňa byla skutečně velmi fotogenická ;-)

Nebyla to spíš její publicita díky dokumentu Olgy Somerové.

Pokud potřebujete genderovou vyrovnanost, pusťte si Reného od Třeštíkové. Ten se ale patrně amnestie nezúčastnil...

1 0
možnosti
Foto

No... logické pojednání o expremierovi, pokažené feminoidní demagogií :)

1 1
možnosti

:-)Konečně se povedené, zaláskované dvojce, Petr & Jana, splnilo předčasně jejich nadčasové "zbožné" přání, by oni dva mohli konečně odejít z nevděčné politiky i z nevýnosného úřadu a mohli se v tichosti a poklidu, natruc veřejnosti, věnovat utužování vztahů.

Péťa Čistý Nečas se od svých svazáckých let naučil mnohému, mimo jiné také nekřesťansky podvádět a nekřesťansky lhát. Nu což, každý je nějaký a život jde neustále dál.

Jana Arabela Nagyová, jeho velitelka-hetérečka, bude v něm mít navíc zdatného pomocníka ve společné domácnosti, jelikož Péťa se při svém lhaní naučil také dobře nakupovat, dokonce ve slevách..;-D......

(jak jsem nakoupil, tak i prodávám - videoclip)

http://www.youtube.com/watch?v=ESVErqo9b6s

2 0
možnosti

Ten článek není o Nečasovi nebo té maďarské ředitelce...Tady u autorky bude problém jinde - ona nemá ráda muže. A to je škoda, partnerské soužití je lepší než samota.

1 3
možnosti

Žít singl neznamená žít osaměle. A žít sám je rozhodně lepší než žít v nefungující svazku. Nejlepší je samozřejmě najít ten správný protějšek.

2 0
možnosti

Co vám ti chlapi udělali madam, že se do nich tak obouváte. Podle fotky jste docela pěkná ženská.

2 1
možnosti

Vám vadí, že napsala o Péťovi pravdu?:-)

3 1
možnosti
  • Počet článků 224
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1701x
Píši o tom, s čím se setkávám, o čem si myslím, že by bylo dobré dobré zveřejnit a mohlo zajímat i ostatní.

Více o mně je na: www.mariehaisova.webnode.cz