Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Ono záleží na tom, jak která žena a do jaké frakce feministického paradigmata se zařazuje, jaké kvóty a případně jaké mantinely by mužům vyměřily.;-) Pokud by byla kandidátkou na presidenta žena formátu Margaret Thatcherové věděl bych zcela jasně jak se svým hlasem naložit. Dilema by mi postihlo, pouze pokud by kandidoval též Ronald Reagan:-). Myslím, že musí ještě Češi nejen muži, ale i ženy na sobě mnoho pracovat, aby se přiblížili s výběrem kandidáta na presidenta, který by se přiblížil na dosah kvótám této baronky či tohoto džentlmena.:-)

0 0
možnosti
JG

J62a20n 47G40a11j12d96o82š

18. 1. 2013 10:02

Předem se omlouvám, že článeček jsem celý nepročetl důkladně, ale rád bych se vyjádřil k myšlence na začátku. Na výsledku volby mají média, dle mého názoru, značný podíl v tom, že preferencí Fischera a Schwarzenberga (nakolik průzkumy a mediální podpora odrážely nálady ve společnosti je otázka) dala příznivcům dalších kandidátů na předních příčkách do ruky poměrně silnou zbraň - video Matěje Hollana a Jana Látala, obecně snaha přesvědčit lidi, že hlas pro menší kandidáty (tedy i vaše ženy) je hlasem pro Fischera se Zemanem. A volební výsledky kandidátek by se daly označit spíš za paběrkování (u voleb do PS by to nestačilo ani na to "být při tom"), ale buďme rádi za aspoň nějakou vyjádřenou podporu.

Inu, uvidíme, co přinese druhé kolo.

0 0
možnosti
TH

Me se dve zeny kandidatky taky velmi libily. Roithova by podle meho mohla byt klidne velmi dustojnou a moralne bezuhonou prezidentkou. 

Nicmene, pokud jsou ted dva kandidati, je nutno to akceptovat. Propaganda a agitka dela bohuzel sve. Neustale se patlani v Bilderbergu je zoufalstvi. Chtelo by to alespon minimalne se podivat, kdo uz Bilderberg anvstivil a kdo byl pozorovatelem.

Jako vzdy opakuji, ze obdobne soustredeni, bez ucasti verejnosti,  se kazdorocne kona v Davosu. Na konci ledna. Jsou tam jeste dulezitejsi osobnosti nez v Bilderbergu. Pan Vaclav Klaus tam jezdil strasne rad. 

Takze argumetnovat Bilderbergem hranici se slaboduchosti.

1 1
možnosti
PS

Paní Balcarová, to máte marný. I duševně slabí mají volební právo:)

1 2
možnosti
Foto

Mně se některé názory dvou kandidátek líbily, ale hlas jsem ani jedné z nich nedala. Domnívám se totiž, že vysoké politické funkce až na výjimky nejsou pro ženy vhodné. Ženy více než muži podléhají emocím, takže jsou buď příliš měkké, anebo jsou příliš tvrdé a ctižádostivé, čímž nadělají více škody než užitku. Vzpomněla jsem si na Karolinu, jak ve svém opojení mocí začala vyhazovat a ještě to oddůvodnila tím, že zkrátka "může".

1 3
možnosti
TH

To ze zeny podlehaji emocim, je kolportovany nesmysl ze stredoveku. 

To, ze Karolina vyhazovala jako emocionalni zkrat? Podivejte se co se delo jen v Evrope v minulem stoleti ! Vy fakt nevidite zadne emoce? A zeny nikde.

1 1
možnosti
PS

Tak jsem si myslel, že jedovaté útoky Zemanovců proti Karlovi svou blbostí nikdo nepřekoná. A...hele;-D

2 3
možnosti
JM
  • Počet článků 224
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1701x
Píši o tom, s čím se setkávám, o čem si myslím, že by bylo dobré dobré zveřejnit a mohlo zajímat i ostatní.

Více o mně je na: www.mariehaisova.webnode.cz