Diskuse

Dluhová past

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

termín "rovné šance" tedy čtu skutečně poprvé :-)

0 0
možnosti

Nějak mi není jasné, proč kupovali barabiznu, pokud někdo do takové akce jde, tak si musí být vědom i důsledků, s tím, že může kdokoliv z rodiny kdykoliv vážně onemocnět, nebo ztratit práci, musí prostě počítat každý, když nepočítá, má jaksi smůlu. to je jen o zodpovědnosti a posouzení vlastních možností. Když reálnou šanci na vlastní bydlení nemám, tak to budu řešit jinak. A za svůj špatný odhad, jemně řečeno, vinit kohokoliv jiného, to je poněkud nemístné. Zde jde o prevenci, aby takových, co by chtěli to, na co nemají, bylo co možná nejméně. Ex post je to už vždy velký problém. Ale co jste tím vlastně chtěla říci, třeba hlavně to, že za hloupost se platí!?

0 1
možnosti

Mám nápad. Vyžeňme parazity, například ty, co se živí přednášením o nosných tématech, jako je rovnost šancí a trvale udržitelný rozvoj a bude dost peněz pro lidičky jako je zmiňovaný pár. Ještě jedna otázka. To je o vaše přednášky u občanů opravdu zájem? Platí Vám za ně ze svého? Nebo se přiživujete na dotacích, které z daní platím i já?

0 1
možnosti

Tak nevím.  Pokud má být váš článek výstrahou ostatním, je asi příliš schematický.

   Pokud má být článek stížností, pak nechápu nač.

   Pokud má být článek žádostí o přispění do sbírky, musím se zeptat, kolik bude třeba od každého z nás vybrat, abychom zachránili všechny, kdo podcenili rizika.

5 3
možnosti

nezlobte se na mě, ale průser je to od začátku, kdy někdo "chce mít vlastní bydlení" a nemá na to a myslí si, že to půjde bez peněz. Nepůjde, už na to mnozí přišli.

4 2
možnosti
Foto

dobrou stránkou je, že takto ti šejdíři, poradci a lichváři vbrzku dosáhnou radikalizace obyvatelstva

2 1
možnosti
  • Počet článků 224
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1701x
Píši o tom, s čím se setkávám, o čem si myslím, že by bylo dobré dobré zveřejnit a mohlo zajímat i ostatní.

Více o mně je na: www.mariehaisova.webnode.cz