Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

Vikina

25. 10. 2009 15:57
Jémine, racionalita,

viděl jsem jen jednou skutečně racionální přístup - v nějakém starém francouzském filmu si manželka zašla za milenkou, by jí navrhla okamžité předání svého chotě do její soustavné péče, a současně jí sdělila, na jaký luxus je páníček zvyklý. A aby slečna nezapomněla, předala jí hóódně dlouhý seznam povinností, který je s vlastnictvím pánička spojen. A kupodivu, milenka v tu chvíli zcela zapomněla ... na páníčka :-P.

0 0
možnosti
WS

wandering star

25. 10. 2009 15:50
Kamarádku okamžitě odříznout

a manželovi ve vhodné chvíli jakoby mimoděk nechat vyklouznout svěřené tajemství, že kamarádka má ošklivou pohlavní chorobu.

0 0
možnosti
TT

tolan

25. 10. 2009 12:58
Pokuste se změnit svůj přístup k manželovi i v posteli.

Zřejmě patříte k vytrvalým odmítačkám sexu a nespokojený "nevykastrovaný manžel" se s feministkou doma odmítá, či brzy odmítne smiřovat. Budťe pro svého muže přitažlivou manželkou, ne pouze manažerkou a nebudete si muset stěžovat. Hodně štěstí, zapracujte i na sobě.

0 0
možnosti
S

Satyriana

25. 10. 2009 10:18
Tak to máte těžké,

kamarádčin partner je vždycky zajímavá lovná zvěř. Buď jsou kamarádky schopné svést Vás na stranu maléru, protože samy zadané nejsou, nebo ochutnají Vašeho chlapa, aby zjistily, co máte dobrého a ony ne.

Snad by bylo nejlepší nedovolit, aby mezi nimi vzniklo spiklenectví proti Vám. Být starostlivá, při všem a jakoby přející vůči té druhé, které určitě poněkud hrabe z toho, že je sama, nedávat najevo strach, nýbrž účast, víc taťku zapojit do akcí s dětmi, víc mu příst na rameni...

Zkrátka způsobit, aby doma neměl fádno. Aby nestíhal koukat po ní. A pokud by došlo k nevěře, přemoct se a muže politovat - protože jste ho měla varovat, že kamarádka ráda ochutná, sežvejká a vyplivne cizí mužské, jenom Vám nedošlo, že byste doma taky měla TAKOVÉHO ňoumu.  Dál je to na situaci, ale čekat můžete cokoliv. Pokud stihnete změnit všednost každodennosti, nebude novinka lákavá. Slibuje totiž víc problémů, než domácí teplíčko. A problémy nejsou to, co by muži vítali.

0 0
možnosti
V

Vikina

25. 10. 2009 15:50
Re: Tak to máte těžké,

Saty, až budeme zakládat nějaké maskulinní hnutí, Tebe zvolíme za předsedkyni :-P;-).

0 0
možnosti
PA

Pepan A2

25. 10. 2009 10:17
A Vy se divíte.

0 0
možnosti
  • Počet článků 224
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1701x
Píši o tom, s čím se setkávám, o čem si myslím, že by bylo dobré dobré zveřejnit a mohlo zajímat i ostatní.

Více o mně je na: www.mariehaisova.webnode.cz