Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Martin V

13. 4. 2009 7:43
Dějiny píší muži

Ano kdo jiný by to měl psát? Ženám se do toho zjevně nechce nebo jim snad v popisu dějin někdo brání?

0 0
možnosti
F

famme

16. 4. 2009 10:20
Re: Dějiny píší muži

Nejde o popis dějin, ale o jejich psaní, tj. vytváření. Na to musí mít člověk aspoň minimální IQ, aby pochopil ten rozdíl.

0 0
možnosti

oldiess

12. 4. 2009 16:06
Ještě chybí info o tom, jestli se přestává chodit do bordel

Jinak kde máte jistotu, že na muži neparazituje jeho zákonná manželka? Třeby ještě víc než milenka, která jej poznala jen příliš pozdě, vzhledem k věkovému rozdílu.

0 0
možnosti
J

jirkaknop

12. 4. 2009 17:59
Re: Ještě chybí info o tom, jestli se přestává chodit do bordel

Tržby jsou prý v pořádku. Platí akce dvě za cenu jedné. Jinak v každé materiální krizi se nejvíc utrácí za zábavu (viz nákup nových aut).

0 0
možnosti
M

MoUdrostrak

12. 4. 2009 11:34
Navrat k podstate zivota

Kazdy schopny samec pojima vicero samic. Samice si vybiraji schopne samce. Proto tihnou obvykle ke starsim i zadanym samcum.

'

Nic vic a nic min. Zadny patriarchat ani matriarchat. Jen bezny beh zivota a prirody.

,

Zajem mladsich zen a uspechy u nich muze akceleruje k vyssim spolecenskym vykonum. Proto je i v strukturach firem tandem Boss a mladsi asistentka nejcastejsi a jen ve statni sprave jsou trpene postarsi, sice vykonne a za sefa suplujici, ale nemotivujici damy vyssiho veku. Kdo chce neceho dosahnout a neboji se ridit, ma mladici. Kdo se chce ulivat, poridi si zkusenou ojetinu, co maka (a intrikuje) za neho. Schopne, inteligentni a ambiciozni manzelky tomu rozumeji a pro bokovky maji pochopeni, protoze uspechy manzela prinasi benefity i vsem clenum rodiny. Modernejsi nabozenstvi (islam, mormoni...) to naopak jako model zdrave a funkcni rodiny podporuji oficialne. Sexualni uspokojeni muze je dulezite. Manzelky mivaji orgasmy zase pri zavisti kamaradek nad manzelovou karierou:-)

0 0
možnosti
IO

Ilona Ondráčková

12. 4. 2009 14:17
Schopný samec a karierní orgasmus

Sexuální uspokojení je skutečně důležité - a k dosažení orgasmu asi vede nespočet cest - jak jste zde popsal. Uvědomila jsem si na Vašem příspěvku, že TO, co dostaneme - si skutečně zasloužíme.R^

0 0
možnosti
J

jirkaknop

12. 4. 2009 10:38
Mně se zalíbil tento nesmysl

Dějiny psali mužští písaři a akcent na majetek a peníze je ryzí produkt patriarchátu, neboť každá žena ví, které dítě je její..

Takže dítě je majetek? Kromě toho na začátku článku je akcent na lítost dívek , které využívají movitých samců , což provází jakoukoliv společnost od prvobytně-pospolné společnosti. Tudíž to asi nebude důsledek patriarchátu , ale mezilidských vztahů.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

12. 4. 2009 9:54
Takže změna?

Místo "Cherchez la femme" bude teď "Cherchez le homme"?  Doufám, že chápáno rovněž jako bonmot (na což ovšem celý blog nevypadá).

0 0
možnosti
IO

Ilona Ondráčková

12. 4. 2009 9:39
očistná krize

Pokud dojdou prachy a zjistíme, že už těm druhým nemáme co nabídnout - musí to být teprve skutečná krizeR^ Hezké Velikonoce Maruško!

0 0
možnosti
  • Počet článků 224
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1701x
Píši o tom, s čím se setkávám, o čem si myslím, že by bylo dobré dobré zveřejnit a mohlo zajímat i ostatní.

Více o mně je na: www.mariehaisova.webnode.cz