Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

nyny.

30. 3. 2009 15:35
nechápu

v jaké společnosti se to pohybujete, já jsem se s takovým jednáním a chováním setkala v životě jen výjimečně. Každý jde tak daleko, kam až mu to druhý dovolí.

0 0
možnosti

maudite

31. 3. 2009 1:34
Re: nechápu

Dovolim si pouzit citat z Babicky    : "Stastna to zena..."

0 0
možnosti

maudite

30. 3. 2009 13:10
Motto podobnych blogu :

Schopenhauer: „Když zjistíme, že něčeho nemůžeme dosáhnout, je nejvyšší čas, abychom tím začali pohrdat“.

0 0
možnosti

Wendolene

30. 3. 2009 17:35
Re: Motto podobnych blogu :

;-D;-D;-DJak presne.

0 0
možnosti

Wendolene

30. 3. 2009 3:38
Jedine v cem se lisi ceske zeny od tech

zapadnich je, ze se snazi dohnat ten propastny rozdil mezi vychodem a zapadem. Najednou prestaly uvazovat rozumne a nechavaji si vymyvat mozky feminizandarskou literaturou ci slepicimi casopisy , a tak maji v mnohem zmatek. Stare dobre casy, kdyz zena byla zena a muz byl muz a nikdo neresil, ze zena ma byt vice jako muz ci muz vice jako zena.Rv 

0 0
možnosti

xychteen

30. 3. 2009 7:28
Re: Jedine v cem se lisi ceske zeny od tech

R^

0 0
možnosti

handour

29. 3. 2009 22:37
Řekla bych že čeští samci

a české samice se mají spolu docela dobře, akorát pořád někdo má potřebu hledat problém tam, kde není. Chlap patří k ženský a naopak, samice k samcoviR^

0 0
možnosti

maudite

29. 3. 2009 16:12
Ceske zeny jsou

predevsim nevyzpytatelne vypocitave, promiskuitni a trvale nespokojene s tim co maji. Teprve pote co se vladtnim rozhodnutim zbavi partnera,  jsou schopny sebereflexe a snazi se vztahy urovnat. Jenze protoze pokazily co nelze napravit, miji se jejich snahy s ucinkem a tak se z nich stavaji zatrpkle ludry, ktere navic za pomoci ceskych soudu byvaleho partnera poradne oskubou . Jejich dalsi zivot se podoba  chmurnemu snu, v zivote tapou, neustale porovnavaji a protoze vetsina z nich pak uz nikdy nenajde partnera porovnatelneho s tim predeslym, stavaji se z nich zatrpkle feministky a co je horsi, z mnohych lesby.

Mnohe jsou uspesne v profesni kariere, , takze se postavi na vlastni nohy, zbohatnou a zaridi se ze radost zavidet a tim se definitivne odsoudi do role osamele osoby s tu a tam prilezitostnym sexem az nakonec zustanou samy se svym psem ci kocickami.

Je potreba pamatovat, ze tim jak starneme se nam snizuji sance najit odpovidajiciho partnera.

0 0
možnosti

Prickrose

29. 3. 2009 19:51
Re: Ceske zeny jsou

Proboha, na co partnera na stare roky?8-o

Sex pry uz stoji za houno, stary je protivny ja sra*ka a jeste mu varit a prat, jenom fool by chtel partnera na stare roky.;-D;-D

0 0
možnosti

SID09

29. 3. 2009 14:45
nemám co dodat

"Dobrý den, paní Haisová, občas si nějaké blogy přečtu, vybírám nahodile, spíše podle titulku. Četl jsem ten Váš o "Českých samcích a samicích". Stručné, bohužel výstižné. Souhlasím s s tím, že jste zamindrákovaná až běda.  Přeji Vám hezký den a hodně úspěchů Vašemu zbytečnému snažení na blogu.“ 

0 0
možnosti

vfis

29. 3. 2009 14:38
ZMĚŇTE TÉMA UŽ JE TO NUDA

Česká samice většinou nemá  ani čas ani chuť  číst a psát  feministicky  zamindrákované  kydy.  Česká samice využívá svého  biologického  potenciálu a   od přírody  daných  životních  darů, aby s českými  samci  dokázala  hrát  rovnocennou hru.   Neživí v sobě  zbytečné pocity ukřivděnosti a  diskriminace!   Česká samice,  právě tak jako miliony  jiných samic na celém světě je ráda středem  samčí pozornosti  a ráda přijímá  samčí  dary a služby.  Česká samice,  právě tak jako miliony  jiných samic na celém světě,  má většinou ráda svoje děti  a svou roli v rodině.  Umí být  existenčně nezávislá a sebevědomá  a nepotřebuje k tomu  šermovat  feministickým blábolem frigidních mužatek.

0 0
možnosti

Vikina

29. 3. 2009 22:30
Re: ZMĚŇTE TÉMA UŽ JE TO NUDA

Dovolím si nesouhlasit. Mnohá česká samice muže potřebuje jako nosiče peněz, aby si mohla pořizovat spoustu kosmetiky, šperků a ostatních zhola zbytečných věcí, aby mohla zamaskovat nedostatek svých od přírody daných darů. Pravda, má ráda své děti a matku, muže do rodiny obvykle nepočítá. Naštěstí nejsou všechny takové.

0 0
možnosti

kraken

29. 3. 2009 11:46
krasne to rekla jedna politicka,

tusim Nemcova - "jsem proti pozitivni diskriminaci, chci se dostat nekam pro sve schopnosti a ne pro naplneni kvot." A o tom ty ruzne feministicke snahy jsou - o pozitivni diskriminaci. A je treba si uvedomit, ze pokud se nekam zena dostane kvuli pozitivni diskriminaci a ne kvuli schopnostem, jen tim dava ostatnim munici pro strelbu na tyto zakony. Stejne tak by mohli chlapi-modelove protestovat, ze maji mene prilezitosti,nez zeny-jen na predvadeni obleceni,ale nefoti je kalendare,na reklamy mnohem mene, nejsou tak slavni (naschval-kolik se vam bez premysleni vybavi top-modelu?). Pritom je to logicke-jsou ruzna povolani, kde jsou uspesnejsi zeny nebo muzi, uz kvuli nejakym prirozenym predpokladum.

Samozrejme, jsou zeny slepice a muzi macho. A neni jich malo. Ale kdyz se na to podivame celkove, tak mi nic neprirozeneho neprijde. Znam a i mediich vidim spousty uspesnych zen (treba i ve finacnictvi) a neni s tim problem.

JInak se omlouvam,reagoval jsem vic na diskuzi,nez clanek :-)

0 0
možnosti

jirkaknop

29. 3. 2009 12:58
Re: krasne to rekla jedna politicka,

Třeba bych někdy udělal soutěž Mister CR. Proč mají jenom ženy svoje soutěže krásy a dovednosti? Proč je nemají "samci"? Nevím sice , jaká kriteria by byla ta nejdůležitějsí , ale proč to nezkusit? Vy byste mohl sehnat sponzory , třeba časopis Žena atd.

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

29. 3. 2009 10:17
Opět jste uhodila

hřebíček na hlavičku. Jak jinak - karma;-D;-D

0 0
možnosti

MacX

29. 3. 2009 10:08
I ta nejlepší žena je ve společnosti mužů za pako...

Víte, máte maličký kousek pravdy. Opravdu je odporným zvykem určité (nemalé) části mužů žny snižovat, pokud si dovolí projevit vlastní postoj atd. Napadá mne třeba novinářka Lenka Zlámalová z HN, která je kvalitní ekonomickou komentátorkou. Přesto jsou diskuze pod jejími články pravidelně plné čtenářských výpadů, ze kterých je zřejmé, že pisatelé moc věci nerozumí, ale hlavně nechápou, že by jí mohla rozumět nějaká ženská. Čili ano, takhle to skutečně je.

Ale teď paradox - ono to pohrdání ženami ženám imponuje. A to je ten důvod, proč to muži dělají. Nejspolehlivější způsob, jak slepicovitě rozhihňat skupinu žen, je říci nějaký fór, který nějakou ženu nebo ženy jako celek snižuje, to jsem si mnohokrát ověřil i vyzkoušel....

Dokud ženám tohle vyvyšování se samců nepřestane imponovat, tak se tohle mužské smýšlení nezmění. Ale obávám se, že to je hlubší, než jen nějaká sociální konstrukce, že to zasahuje hluboko do biologické podstaty sexuální vztahů, a změna je spíš nepravděpodobná.

0 0
možnosti
  • Počet článků 224
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1701x
Píši o tom, s čím se setkávám, o čem si myslím, že by bylo dobré dobré zveřejnit a mohlo zajímat i ostatní.

Více o mně je na: www.mariehaisova.webnode.cz