Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Jirka Pinkava

25. 12. 2008 20:29
Díky za hezký článek. Karma ;)

Dobrý večer. Nenechte se otrávit, lidi občas dokáží zahořknout a dělat ještě i horší věci. Pěkné svátky a pohodový nový rok 2009.:-)

0 0
možnosti
ZK

Nomen O

25. 12. 2008 16:26
Moje rada.

Hoďte to všechno proboha za hlavu a netrapte se tím. Žárlivost a závist polu s nenávistí jsou nejhorší emoce člověka. Víte jak s tí oni lidé trpí???????Buďte šťastná, že neznáte onen špatný pocit nenávisti. Někteří  lidé, kteří vidí druhé spokojené, tak jim  závidí . Sami totiž nemohou ke spokojenosti dojít.Nechte to plavt, žijte klidně a spokojeně, nenechte se vyprovokovat.

Přeji krásné klidné sváteční dny Vám a všem ostatním lidem dobré vůle.

0 0
možnosti

oldiess

25. 12. 2008 15:42
Není to trošku jinak?

Asi nebudete jedinou svědkyní rozepří bývalé kamarádky, když jste to probírala se všemi sousedy. Taky nechápu proč úspěch vašeho článku, ne tady - zřejmě tedy v cizině- tak dráždil sousedku co anglicky neznala, není to třeba tím, že jste se před ní trošku moc vytahovala?

Příště na to jděte s nadhledem a humorem, bude to lepší než opakovaně zmiňovat výrazy jako "vřed" což mi mmch. jako estetické čtení zrovna teď moc nepřijde.

0 0
možnosti
F

famme

29. 12. 2008 12:37
Re: Není to trošku jinak?

A jak je to s vámi? Vy autorku znáte osobně, abyste si mohl dovolit podobné závěry, nebo chcete jen prudit a hledat na lidech to nejhorší? Domácí násilí je vážný problém a je třeba o něm mluvit, aby se našlo řešení. Myslím, že to byl ten důvod, proč to autorka rozebírala se sousedy. Dříve byla totiž oběť vydaná pachateli napospas, nemohla počítat s žádnou ochranou zákonů ani společnosti. Sama jsem zažila naprostou bezmoc člověka, který není schopen pomoci.  Ten pocit nepřeji nikomu!

0 0
možnosti
K

karel_vvv

25. 12. 2008 7:56
na magory se vykaslete

hezke a klidne svatky

0 0
možnosti
  • Počet článků 224
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1701x
Píši o tom, s čím se setkávám, o čem si myslím, že by bylo dobré dobré zveřejnit a mohlo zajímat i ostatní.

Více o mně je na: www.mariehaisova.webnode.cz