Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vikina

10. 11. 2008 0:31
Paní Haisová,

bylo by zde asi více témat k rozebírání, já se zastavím coby muž jen u obrany mužů. Stále mi z podobných článků vychází, že ti zlí jsme jen my, muži. Ale zahýbáme přece se ženami, ne? Mimochodem, většinu návrhů na rozvod podávají ženy - jaké asi? Ty týrané, nebo ty, co je chytne druhá míza, co myslíte? Jsou jistě syčáci, co opouštějí ženy kvůli jiným, zkusila byste si odhadnout, kolikrát častěji totéž dělají ženy (dokonce často právě následkem pobytu v lázních)? Já sám pocházím z malého lázeňského místa a řeknu Vám, byla to zvláštní škola. V noci si na lázeňskou kolonádu netroufl vyjít ani příslušník, natož obyčejný chlap. Takže proč jsme pořád špatní jen my? Copak vy ženský jste lepší? Nezkusíte napsat něco na tohle téma - tentokrát klidně i bez nějakých přikázání, které dnešní ateisté neberou stejně vážně.

0 0
možnosti

lubanek

9. 11. 2008 11:02
Pravda v přikázánich.

Pravdivý článek. Jak-mile člověk odbočí od morálnich zásad,důsledky jsou nepříjemné někdy i bolestné.Přesto se najde spousta lidí kterým takový život vyhovuje a  myslí si že jsou hrdinové.Ti co se snaží žít podle morálních zásad jsou dnes považováni za fanatici neb že žijou ve 14.tém století.R^

0 0
možnosti

kraken

9. 11. 2008 12:03
Re: Pravda v přikázánich.

Ono nic neni tak jednoznacne. Desatero, az s nim musi kazdy slusny clovek, i ateista, veskrze souhlasit, neni dogma. Bylo vytvoreno pradano, od te doby se situace na svete v mnohem zmeila, to je proste fakt, ac se mnohym nelibi. Oproti desateru (resp. casti nesesmilnis) je zas biologie (nebo neco jako sociobiologie?), ktera pravi, ze z prirodniho pohledu je clovek monogamni tvor - s cca 3-letou periodou, pak ma prirozene sklony najit si jineho partnera.

Ja myslim, ze jako ve vetsine jinych veci, je to nekde uprostred - nema cenu za neveru kamenovat, nekdy muze mit i osdravne ucinky na vztah, ale je to az krajni moznost a "vseho s Mirou"

0 0
možnosti
  • Počet článků 224
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1701x
Píši o tom, s čím se setkávám, o čem si myslím, že by bylo dobré dobré zveřejnit a mohlo zajímat i ostatní.

Více o mně je na: www.mariehaisova.webnode.cz